Aanbiedingen

Terrasschermen

Een terrasscherm is een belangrijk onderdeel van het terras of uw tuin. Een terrasscherm beschermt u immers tegen de zon, zodat u optimaal kunt genieten van uw tuin. Terrasschermen zijn geschikt voor vele toepassingen, bijvoorbeeld voor het terras van uw horecaonderneming of voor uw voor- of achtertuin.

Gratis windsensor bij draadloos bedienbare zonwering

Van 1 april tot en met 31 mei 2017 hebben wij weer een mooie promotie voor u!

De actie: net als vorig jaar ontvangt iedere klant tijdens de actieperiode een gratis Eolis 3D io windsensor bij aanschaf van een draadloos bedienbaar terrasscherm (knikarm-scherm) met een io motor.

Waarom de windsensor Eolis 3D io?

  • Continue bescherming tegen windschade;
  • Makkelijk te installeren op uw terrasscherm;
  • Draadloos, met batterij;
  • Sluit uitstekend aan op Smart Home-oplossingen van Somfy;
  • Keuze uit wit, zwart, of beige, t.w.v. €129,-

Screens

Screens zijn een vorm van buitenzonwering die de laatste jaren enorm aan populariteit wint. Het is verticale zonwering die de gehele oppervlakte van het glas afdekt tegen inval van hinderlijk licht en voorkomt dat het glasoppervlakte opwarmt. Er bestaan vele soorten screens en screen doeken. Een van de meest opvallende eigenschappen van screens is dat u overdag wel van binnen naar buiten kunt kijken maar niet andersom. Er zijn simpele screens, screens met windvaste geleiders voor op plaatsen waar veel wind is en de zogenaamde RITS / SR screens die door een speciale ritsgeleiding zelfs orkaankracht kan weerstaan.

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn eenvoudige, maar toch zeer effectieve schermen om zonlicht te weren. Zo houd u uw huis makkelijker koel tijdens warm weer. Uitvalschermen zijn zelf te plaatsen. De schermen hebben een variabele uitvalshoek. Zo kunt u de stand van de schermen altijd optimaal aanpassen aan de omstandigheden.

Vermelde prijzen op deze website zijn incl. BTW en af magazijn Gorinchem, tenzij anders aangegeven.