Aluminium jaloezieën

Pictogram Jaloezieen Aluminium

 

 

Horizontale jaloezieën zijn functioneel, decoratief en zorgen voor een perfecte lichtregeling. De lamellen zijn van aluminium en verkrijgbaar in de breedtes 16, 25, 35 en 50 mm. De jaloezie wordt compleet geleverd met montagemateriaal. Bovenbak, onderlat en ladderkoord zijn in kleur gecoördineerd met de lamel. Dit is niet altijd exact dezelfde kleur.

ProductinformatieVariantenBijzondere uitvoeringen

Klik hier voor een gratis en vrijblijvende offerte!
In één oogopslag
aluminium_jaloezieen

  • Variabele regeling van zicht en licht
  • Lamelbreedtes 16, 25, 35 en 50 mm
  • Diverse montage-opties
  • Brede en exclusieve collectie in vele kleuren en dessins
  • Flexibele, aluminium lamellen met krasvaste lak
  • Diverse bijzondere uitvoeringen

Opmeten

Houd bij het opmeten rekening met raamklinken en andere obstakels en bepaal de plaats van de bedieningszijde.

Plaatsing ‘in de dag’

in_de_dag

Meet de breedte en hoogte binnen het kozijn/muren op twee plaatsen. Noteer de kleinste breedte van het kozijn/muren. Haal van de verkregen kleinste breedte 1,0 cm af. Vermeerder de grootste hoogte met 1,0 cm. U heeft zo de juiste maat.

Plaatsing ‘op de dag’

op_de_dag

Meet als hierboven en tel daarbij de gewenste overlapping aan alle zijden. Zorg ervoor dat het product aan de onderzijde tot op de vensterbank wordt gemeten.

 

Erker- en hoeksituaties

Het verdient aanbeveling de bedieningen van 2 jaloezieën niet bij elkaar in een hoek, maar aan de buitenste zijden te plaatsen. Laat bij een hoeksituatie van 90° de breedste jaloezie doorlopen en plaats de andere jaloezieën hier haaks op. Houd rekening met de breedte van de bovenbak van de breedste jaloezie en de afstand tot het raam. Voeg bij een hoek van groter dan 90° een situatieschets bij het bestelformulier.

Productgarantie

Voor alle producten geldt dat tot 2 jaar na aankoop gebreken, die te wijten zijn aan ondeugdelijkheid van verwerkte materialen en/of fabricagefouten, gratis hersteld zullen worden. garantie geldt uitsluitend voor producten binnen de maximale maten en bij gebruik en behandeling die normale omstandigheden met zich meebrengen. De garantie vervalt wanneer product buitenshuis wordt geplaatst, er eigenmachtig veranderingen worden aangebracht of het product wordt blootgesteld aan inwerkingen van buitenaf (chemische agressieve stoffen, vloeistoffen, dampen of gassen). Het product mag niet, specifiek aangegeven, in extreem vochtige ruimten worden toegepast. Geringe kleurafwijkingen zijn voorbehouden.

Bijzondere uitvoeringen

Om wij u voor elke unieke situatie een oplossing willen bieden, zijn een aantal bijzondere uitvoeringen van aluminium jaloezieën mogelijk.

Bekijk de mogelijkheden voor bijzondere uitvoeringen

Klik hier voor een gratis en vrijblijvende offerte!

Vermelde prijzen op deze website zijn incl. BTW en af magazijn Gorinchem, tenzij anders aangegeven.