Houten jaloezieën vanaf €99,-

Pictogram Jaloezieen Hout

jasnoJasno Blinds zijn houten jaloezieën. Ze sluiten perfect aan bij de shutters van Jasno. Ze kunnen namelijk geleverd worden in dezelfde lamelbreedten en kleuren uit de Jasno-collectie. Een betaalbaar alternatief waarmee u nét wat andere accenten kunt leggen.

Klik hier voor een gratis en vrijblijvende offerte!
In één oogopslag

Jasno ShuttersDe Jasno Blinds verschillen op een aantal punten van veel andere houten jaloezieën:

  • De zijkant van de lamellen standaard is meegelakt in de kleur van de lamel. U kijkt dus nooit tegen een onafgewerkte zijkant aan.
  • De frontlijst boven de jaloezieën en de koordknopjes worden in dezelfde kleur geleverd als de lamellen.
  • Keuze uit 50 lak- en beitskleuren uit de Jasno-collectie (en vrijwel alle RAL- en NCS-kleuren)
  • Geschikt voor vochtige ruimtes.
  • De gladde onderlat voorkomt beschadigingen aan uw vensterbank.
  • Verkrijgbaar met verschillende ladderbanddesigns en koordknopjes.

Een ander belangrijk voordeel van de Jasno Blinds is de mogelijkheid tot privacyuitvoering. De gaatjes in de lamel waardoor normaalgesproken de koordjes lopen, zijn vervangen door kleine inkepingen aan de achterzijde van de lamel. Hiermee is lichtdichtheid en dus ook uw privacy gegarandeerd.

JASNO blinds: met oog voor detail

JASNO blinds zijn geen gewone houten jaloezieën. De allure van JASNO blinds herkent u in de vele doordachte details – die andere houten jaloezieën vaak niet hebben. Zoals de privacy-uitvoering, de standaard meegelakte zijkanten of de trapeziumvormige onderlat. Kleine dingen, die een wereld van verschil maken. Want kwaliteit en schoonheid beginnen met oog voor detail.

hs-frontlijst-280x140
JASNO heeft verschillende houten lijsten die het zicht op de aluminium bovenbak ontnemen. Van strak tot klassiek en in de kleur van de lamellen.


hs-lakafwerking-280x140
De JASNO blinds zijn afgewerkt met een krasvaste, vocht- en UV-bestendige meubellak. Ze zijn dus ook geschikt voor in de badkamer (damp en incidenteel spatwater). Lang niet overal standaard, maar bij JASNO wel: de zijkanten van de lamellen zijn ook meegelakt.


hs-privacyuitvoering-280x140
Bij JASNO zijn blinds met privacy-uitvoering de standaard. Bij deze jaloezieën lopen de koorden aan de voor- en achterzijde van elke lamel. Dit in tegenstelling tot andere merken, waar de koorden door ellipsvormige gaatjes in het midden van de lamellen lopen. De privacy blinds zijn hierdoor extra verduisterend, hebben een strakke uitstraling en bieden nog meer privacy.


hs-kwartiersgezaagd-280x121
De lamellen van onze houten jaloezieën zijn kwartiersgezaagd. Dit resulteert in lange, rechte lamellen. Daarnaast beperkt deze zaagwijze kromtrekken tot een minimum.


hs-garantie2-280x140
JASNO geeft drie jaar garantie op fabricagefouten.


Klik hier voor de beschikbare kleuren

Klik hier voor een gratis en vrijblijvende offerte!

Inmeetinstructie

Houd bij het opmeten rekening met raamklinken en andere obstakels en bepaal de plaats van de bedieningszijde.

Plaatsing ‘in de dag’

in_de_dag

Meet de breedte en hoogte binnen het kozijn/muren op twee plaatsen. Noteer de kleinste breedte van het kozijn/muren. Haal van de verkregen kleinste breedte 1,0 cm af. Vermeerder de grootste hoogte met 1,5 cm. U heeft zo de juiste maat.

Plaatsing ‘op de dag’

op_de_dag

Meet als hierboven en tel daarbij de gewenste overlapping aan alle zijden. Zorg ervoor dat het product aan de onderzijde tot op de vensterbank wordt gemeten.

 

Vermelde prijzen op deze website zijn incl. BTW en af magazijn Gorinchem, tenzij anders aangegeven.