Bijzondere uitvoeringen

Pictogram Lamellen Bijzondere Uitvoeringen

Om wij u voor elke unieke situatie een oplossing willen bieden, zijn een aantal bijzondere uitvoeringen van onze lamellen mogelijk.

2-in-1 jaloezie

lamellen_textiel_1Als optie zijn twee jaloezieën (ook van verschillende hoogte) in 1 doorlopende bovenbak leverbaar. De lamelpakketten kunnen onafhankelijk van elkaar worden geopend of gesloten. De lamellen worden centraal gekanteld met behulp van een bedieningsketting. Op het orderformulier noteren als twee aparte jaloezieën (aangeven welke links en welke rechts moet komen) en vermelden dat ze als “2-in-1” geleverd moet worden. Niet leverbaar voor 50 en 52 mm lamellen.
– Prijsberekening als twee aparte jaloezieën.

 

Elektrische bediening met hoogfrequent afstandsbediening

Kantelen, openen en sluiten van de verticale jaloezieën kan met behulp van een elektromotor (24 Volt). De bediening geschiedt middels een hoogfrequent afstandsbedieningspakket (motor, transformator en ontvanger). Meerdere producten bedienen met één zender is mogelijk. Andere uitvoeringen op aanvraag.
– Meerprijs.

 

Meerkleurenjaloezie

Het is mogelijk een jaloezie te bestellen met twee of meer kleuren van dezelfde lamelbreedte. Als uitgangspunt voor de prijsbepaling geldt de basiskleur.
– Meerprijs.

 

Onderketting

Textiele lamellen worden standaard met verbindingsketting geleverd.
– Geen meerprijs.

 

Overlappen

Indien twee of meer rails naast of tegen elkaar gemonteerd worden, kunnen de lamellen aan de raileinden overlappend gemaakt worden. Voeg voor de duidelijkheid een schets bij de bestelling. Alleen bij overlapping aan een bedieningszijde blijft door de bedieningskoorden een kleine opening tussen de lamellen zichtbaar. Niet leverbaar voor 50 en 52 mm lamellen.
– Geen meerprijs.

 

Pakket opties

lamellen-pakketopties

 

Afstandsteunen (wandsteunen)

Let op: bij gebruik van voorprongsteunen komt de rails 10 mm lager te hangen, houd hier rekening mee bij het maatnemen.

Vermelde prijzen op deze website zijn incl. BTW en af magazijn Gorinchem, tenzij anders aangegeven.