Kunstof lamellen

Pictogram Lamellen Kunststof

Woon- of slaapkamer, kantoor of winkelruimte; verticale jaloezieën kunnen werkelijk overal toegepast worden. Grote ramen laten zich met verticale jaloezieën eenvoudig bekleden. Decoratie en functionaliteit gaan hand in hand. Er zijn lamellen met verschillende transparanties en perforaties voor alle mogelijke toepassingen.

ProductinformatieVariantenBijzondere uitvoeringen

Klik hier voor een gratis en vrijblijvende offerte!
In één oogopslag
kunstof-lamellen

  • Zelfrichtende transparante lamelhaken
  • Lamelbreedtes 52, 70 en 89 mm
  • Lamellenpakket eenvoudig met de hand te ontgrendelen en opzij te schuiven
  • Lamellen sluiten nagenoeg naadloos op elkaar aan
  • Compacte rail met smal lamellenpakket
  • Ruime keuze in lamellen van textiel
  • Een deel van de lamellen is wasbaar, brandwerend en/of verduisterend en geschikt voor beeldschermwerkplekken
  • Unieke lamelhaak; met één lichte vingerbeweging is de lamel los te halen en weer te plaatsen

Opmeten

Houd bij het opmeten rekening met raamklinken en andere obstakels en bepaal de plaats van de bedieningszijde.

Plaatsing ‘in de dag’

in_de_dag

Meet de breedte en hoogte binnen het kozijn op twee plaatsen. Noteer de kleinste breedte en hoogte van het kozijn. Haal van de verkregen maten 1 cm af. U heeft zo de juiste maat.

Plaatsing ‘op de dag’

op_de_dag

Meet als hiernaast en tel daarbij de gewenste overlapping aan alle zijden. Zorg ervoor dat het product aan de onderzijde tot op de vensterbank wordt gemeten.

Erker- en hoeksituaties

Voor een erker- of hoekplaatsing laat men over het algemeen de langste rail doorlopen (dagmaat minus 1 cm). Van de rail haaks op de langste rail de blijvende maat nemen, minus 7,5 cm voor 89 mm. Indien men verder van het raam monteert, deze maat er extra bij tellen. Voeg een situatieschets bij het bestelformulier.

Productgarantie

Voor al onze producten geldt dat tot 2 jaar na aankoop gebreken, die te wijten zijn aan ondeugdelijkheid van verwerkte materialen en/of fabricagefouten, gratis hersteld zullen worden. Deze garantie geldt uitsluitend voor producten binnen de maximale maten en bij gebruik en behandeling die normale omstandigheden met zich meebrengen. De garantie vervalt wanneer het product buitenshuis wordt geplaatst, er eigenmachtig veranderingen worden aangebracht of het product wordt blootgesteld aan inwerkingen van buitenaf (chemische agressieve stoffen, vloeistoffen, dampen of gassen). Het product mag niet, tenzij specifiek aangegeven, in extreem vochtige ruimten worden toegepast. Geringe kleurafwijkingen zijn voorbehouden.

Bijzondere uitvoeringen

Om wij u voor elke unieke situatie een oplossing willen bieden, zijn een aantal bijzondere uitvoeringen van kunstof lamellen mogelijk.

Bekijk de mogelijkheden voor bijzondere uitvoeringen

Klik hier voor een gratis en vrijblijvende offerte!

Vermelde prijzen op deze website zijn incl. BTW en af magazijn Gorinchem, tenzij anders aangegeven.