Luxafex Facette Shades vanaf €179,-

Pictogram Facette Shades
pictogram_luxaflexKiest u voor Luxaflex® Facette™ Shades dan kiest u voor unieke, gepatenteerde en innovatieve raamdecoratie! De Facette™ Shades zijn vervaardigd uit een innovatieve driedimensionale stof bestaande uit twee stoflagen die u ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Hierdoor kunt u licht en privacy gemakkelijk en volledig naar eigen wens regelen.
  • Vrij zicht naar buiten
  • Zachte subtiele lichtinval
  • Optimale privacy

De nieuwe en innovatieve stof is zacht en stijlvol en biedt verhoogd comfort en zekerheid, dankzij de hoogwaardige kwaliteit vlamvertragende garen. Facette™ Shades zijn verkrijgbaar in twaalf zachte, naturelle stofkleuren met bijpassende kleurgecoördineerde onderdelen. Ontdek zelf de mogelijkheden van Luxaflex® Facette™ Shades!

Klik hier voor een gratis en vrijblijvende offerte!

Opmeten

Houd bij het opmeten rekening met raamklinken en andere obstakels en bepaal de plaats van de bedieningszijde.

Plaatsing ‘in de dag’

in_de_dag

Meet de breedte bovenin het kozijn en noteer dit. Haal van de verkregen breedte 0,5 cm af. Meet vervolgens de hoogte en haal van de kleinste maat 1 cm af. U heeft zo de juiste maat.

Plaatsing ‘op de dag’

op_de_dag

Meet als hiernaast en tel daarbij de gewenste overlapping aan alle zijden. Zorg ervoor dat het product aan de onderzijde tot op de vensterbank wordt gemeten.

Vermelde prijzen op deze website zijn incl. BTW en af magazijn Gorinchem, tenzij anders aangegeven.