Bijzondere uitvoeringen

Om wij u voor elke unieke situatie een oplossing willen bieden, zijn een aantal bijzondere uitvoeringen van onze rolgordijnen mogelijk.

Klik hier voor een gratis en vrijblijvende offerte!

Montageprofiel

rolgordijnen_montageprofielDoor middel van het montageprofiel kunt u snel en eenvoudig het rolgordijn plaatsen op wand en plafond. Het rolgordijn is namelijk al voorgemonteerd. U hoeft slechts de clips te monteren en in het profiel te klikken. Meerprijs.

 

Sierkap

rolgordijnen_sierkapIn een decoratieve witte sierkap wordt het opgerolde rolgordijn fraai opgeborgen. Hierdoor wordt het rolgordijn extra beschermd tegen vuil en stof. Meerprijs.

 

Contra-rollend

Elk rolgordijn wordt standaard rollend geleverd, dat wil zeggen de stof bevindt zich het dichtst bij het glas. Bij uitstekende hendels of andere obstakels is het aan te bevelen het rolgordijn contra-rollend te bestellen. Dit is niet mogelijk bij een sierkap. Geen meerprijs.

 

Kabelzijgeleiding

Op ramen en deuren kan door zijgeleidingskabels het rolgordijn op de juiste plaats worden gehouden. Deze uitvoering wordt geleverd met staaldraad, zijgeleidingsoogjes voor de onderlat en bevestigingsmateriaal voor montage “in de dag””of “op de dag”. Bij montage “in de dag” blijft een opening van 0,5 – 1 cm tussen onderlat en vensterbank zichtbaar. Meerprijs.

 

Beklede onderlat

De witte aluminium onderlat kan dubbel bekleed worden met rolgordijnstof. Dit geldt uitsluitend voor stoffen van 100 % Polyester. Bij een rolgordijn met schulprand wordt de schulprand in de dubbel beklede onderlat geschoven. Meerprijs.

 

Los doek

Indien gewenst kan ook een los afgewerkt doek besteld worden. Voor de prijsberekening geldt 75 % van het totale product. Vermeld op uw bestelformulier duidelijk of de opgegeven maat doekmaat is of de maat van het totale product. Prijstabel -/- 25 %

 

Rolgordijn zonder doek

Levering van een rolgordijn zonder doek is ook mogelijk. Voor prijsberekening geldt 50 % van het totaalproduct bij 100 cm hoog, prijsgroep 0. Prijstabel -/- 50 %

 

Rolgordijnen naast elkaar

De buis en steunen worden afhankelijk van de hoogte- en breedte- maten geleverd in een 25 of 34 mm uitvoering. Standaard wordt een 25 mm buis geleverd. Een rolgordijn breder of hoger dan 200 cm wordt geleverd in een 34 mm uitvoering. Indien meerdere rolgordijnen naast elkaar komen te hangen, kunnen de uitvoeringen op elkaar worden afgestemd. Dit dient apart op het bestelformulier te worden aangegeven. Het grootste rolgordijn is bepalend voor de maatvoering. Geen meerprijs.

 

Elektrische bediening

Niet leverbaar.

 

Schulprand

Het rolgordijn kan extra decoratief worden gemaakt door een schulprand met chanelband, met een roede (zonder chanelband), met ringen of met een rechte schulprand. De bestelde hoogte van het rolgordijn is inclusief schulprand. Een rolgordijn met softraise kan niet met een schulprand geleverd worden. Zie voor een duidelijke weergave van onze schulprand modellen en roedesoorten onze fotopagina. Meerprijs.

 

Schulprand met chanelband

Voor een schulprand met een chanelband heeft u keuze uit drie type schulpranden: Wolkschulp, S-schulp en Golfschulp. Standaard wordt het rolgordijn op de zichtzijde voorzien van een bijpassende kleur chanelband. Een afwijkende kleur dient apart te worden vermeld op het orderformulier.

 

Schulprand met roede

Er zijn drie soorten schulpranden leverbaar met roede: Kasteelschulp, Boogschulp en Maanschulp. U kunt uit verschillende type roedes en sierknoppen kiezen. Geef uw keuze duidelijk op bij uw bestelling.

 

Rechte schulprand

Een rolgordijn met onder de onderlat nog een dubbelgevouwen strook stof.

 

Schulprand met kunststof zeilringen

Dit is een standaard rolgordijn die aan de onderzijde is voorzien van open kunststof zeilringen. De zeilringen zijn verkrijgbaar in drie kleuren. Afhankelijk van de breedte van het rolgordijn verschilt de onderlinge afstand tussen de zeilringen.

Vermelde prijzen op deze website zijn incl. BTW en af magazijn Gorinchem, tenzij anders aangegeven.