Tibelly collectie

logo_tibellyDe Tibelly-collectie biedt u een uitgebreid kleurenpalet en een rijke schakering in uni’s, blokstrepen en fantasiedessins. Deze uitzonderlijke grote keuze in zonweringdoek maakt het mogelijk een persoonlijk tintje aan uw zonwering te geven. Tibelly doek wordt geweven uit in de massa gekleurde acrylaatvezels. Dat wil zeggen dat de kleurharsen worden toegevoegd tijdens de productie van de vezel. Het doek krijgt zo een uitzonderlijke kleurechtheid. Doordat het doek een extra water- en vuilafstotende nabehandeling krijgt, is het onderhoud heel eenvoudig. Afnemen met lauw water en een borstel volstaat voor een lange levensduur van uw doek. De doeken op deze pagina dienen om een indruk te geven. Ze kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Meer info over doeken? Klik hier!

Terug naar productinformatie
Let op: Op onze internetsite kunt u een indruk krijgen van de kleuren van de diverse stoffen / materialen. Omdat de kleurweergave via een computermonitor beperkingen kan hebben, verwijzen wij u voor een natuurgetrouwe kleurweergave door naar onze showroom of een plaatselijke dealer van het uitgezochte merk. Afbeeldingen, (technische) tekeningen, maten en gewichten van te leveren producten zijn zo nauwkeurig mogelijk weergegeven op de website. Grafilux is echter niet aansprakelijk voor (de gevolgen van) fouten daarin, en/of afwijkingen daarin.

Knikvouwen en krijtstrepen, welke ontstaan bij de verwerking van zonweringdoeken, alsmede wafel- of visgraadpatroon in de buurt van zomen en naden van zonweringdoek behoren tot normale producteigenschappen en kunnen nimmer tot reclamatie leiden.

Vermelde prijzen op deze website zijn incl. BTW en af magazijn Gorinchem, tenzij anders aangegeven.