Bestelinformatie

Offerte aanvragen

Hiervoor kunt u een offerte aanvragen. Dit kan via de pagina ‘Offerte aanvragen‘, waar u vervolgens het gewenste product kiest. Het is ook mogelijk via de informatiepagina van het betreffende product een offerte aan te vragen.

Bij een aantal producten is het mogelijk één aanvraag te doen voor meerdere producten met verschillende afmetingen, maar verder dezelfde specificaties (kleur, bediening, e.d.). Ziet u deze optie niet in het offerteformulier? Dan vult u voor elk product een nieuw offerteformulier in.

Met het verzenden van uw bestelling accepteert u onze leveringsvoorwaarden.

Bevestiging en betaling

U krijgt een telefoontje van onze verkoop adviseur nadat wij uw bestelling hebben ontvangen.

Na o.a. de maatvoering te hebben besproken en eventuele extra’s, krijgt u per email een opdrachtbevestiging toegestuurd. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, krijgt u per e-mail een opdrachtbevestiging toegestuurd. Na akkoord stuurt u deze e-mail retour. Bij de opdrachtbevestiging is een aanbetalingsfactuur van circa 20% bijgevoegd. Deze dient u per bank over te maken. Op het moment dat de aanbetaling en de bevestiging bij ons retour zijn, worden de producten besteld. U wordt per e-mail op de hoogte gehouden wanneer uw goederen gereed zijn. Restant van het bedrag kunt u op de dag van afhalen contant of via de PIN betalen. Bij bezorging restantbedrag contant afrekenen aan de koerier, let op: u kunt bij de koerier NIET pinnen!

Wij accepteren geen credit-cards.

Let op: U kunt bij ons niet bestellen onder rembours!

Bij bestelling nemen wij altijd telefonisch contact met u op om de juiste maatvoering en eventuele extra’s te bepalen.

Eventuele meerprijzen worden dan meteen besproken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U ontvangt hierna van ons een definitieve opdrachtbevestiging per e-mail.

Bij retournering van de opdrachtbevestiging gaat u akkoord met onze leveringsvoorwaarden.

Afleveren van uw bestelling

Grafilux.nl laat de keuze aan u! Wilt u de producten aan huis bezorgd hebben, of gaat u het liever zelf afhalen?

Type levering Leverdagen Meerprijs
Bezorgen door koerier ma t/m za op afspraak € 0,80 p/km, enkele reis
(minimaal € 50,00 en maximaal € 200,00)
Afhalen zaterdag tussen 08:30 en 12:00u

Zodra uw bestelling gereed staat krijgt u per e-mail bericht en houden wij rekening met de door u gekozen leveringsoptie. Bestelde producten worden in één keer uitgeleverd. De koerier belt u een dag van tevoren op om een afspraak met u te maken voor levering van uw goederen.

Levertijd

Binnen zonwering 3 – 5 weken
Buiten zonwering 4 – 6 weken
Inmeten en monteren 4 – 6 weken

Vermelde prijzen op deze website zijn incl. BTW en af magazijn Gorinchem, tenzij anders aangegeven.