OnderhoudAluminium & Houten Jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn goed te onderhouden. Men kan de lamellen met een vochtige doek zonder agressief reinigingsmiddel afnemen.

Rolgordijnen

Indien u uw rolgordijn wilt reinigen, dan kunt u dit met een licht vochtige doek afnemen. Rolgordijnen kunnen niet in de wasmachine en kunnen niet tegen schoonmaakmiddelen. Ook mogen rolgordijnen niet gewrongen of geschrobd worden.

Lamelgordijnen

Verticale lamellen zijn goed te onderhouden. Men kan de lamellen met een vochtige doek zonder agressief reinigingsmiddel afnemen. 

Vouwgordijnen:
Alle vouwgordijnen worden gemaakt van stoffen die chemisch reinigbaar zijn. De vouwgordijnen zijn eenvoudig van het railsysteem te halen en weer te bevestigen. De wasvoorschriften staan vermeld op de stofstalen.

Plissé & Duette:

Behandeling: Plisséstoffen zijn enkelzijdig geplisseerd. Om deze vouwen in de stof goed te behouden, adviseren wij de producten dagelijks op en neer te laten en ook één maal per maand de plisses geheel opgetrokken te houden gedurende een periode van een 1/2 dag, om zo de plooien in goede staat te houden. De stoffen die het meest gevoelig zijn, zijn crush, black-out en dim-out stoffen.

Reiniging: De producten zijn eenvoudig te reinigen door ze af te nemen met een vochtige doek. Men mag geen (agressieve) reinigingsmiddelen gebruiken.

Multishade / Facetlight / Duo-rolgordijn

De multishade / facetlight / duo-gordijnen kunnen afgenomen worden met een licht vochtige doek. Multishade / facetlight / duo-gordijnen kunnen niet in de wasmachine en kunnen niet tegen schoonmaakmiddelen. Ook mogen multishade / facetlight / duo-gordijnen niet gewrongen of geschrobd worden.

Let op

Dit advies is met zorg opgesteld. Niettemin kunnen wij geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de reiniging.

Vermelde prijzen op deze website zijn incl. BTW en af magazijn Gorinchem, tenzij anders aangegeven.